Monday, November 26, 2007

YAHOOO: Cat rumah baru...

Selamat pagi semua.. Assalamualaikum..

Aku rasa sangat happy tengok rumah ku dengan cat baru nih...

Ok tak? Cun tak? ekekekek...

TERIMA KASIH BUAT UJANGMD.

Aku dulu suka melepak kat umah UjangMD ni.. sesama ngan Junkopile, Kak Mayang, Khairi budak Nakal, Mourieys awek Ganu

Nat tersesat kat sana sebab suka cari lagu, download n upload mp3 kat umah UjangMD. Selain dari sesi kutuk mengutuk secara maya....

Then UjangMD encourage aku buat blog sendiri... sesajer sesuka..

Hingga ke hari ini inilah cat ke-3 blog ku rumah ku...ekekeek

Aku sangat suka?

UjangMD tanya, BETUL KE SUKE?


SUKA HAMAT DEK OOIIII.....

3 comments:

mr. lee said...

dah tanya terpaksa jawab a. sepatutnya jawapan normal akan kata, eh cantiknya rumah baru nei? haha.

tapi jawapan yang sangat ikhlas dari hati yang sangat suci nei berkata - adib tak suka langsung!

haha :p

nAt said...

budak nakal nih

aRa said...

Cantik...cantik...simple but beautiful..