Wednesday, November 7, 2007

Shocked: Hari Ini Dalam Sejarah


Tadi aku gi tandas... kat opis ni ler... nak 'melakukan' la kan... beraper byk kan da...
Aku tengok semua tandas tutup. Ada 5 cubicles.. semua pintu tutup...
Aku tetap try tandas faberet aku... 2nd from left, tandas duduk nyer style.
Aku tgk kat pintu tu free.. aku tolak la sekuat hati...(sebab aku tahu pintu tu ketat sket)
Sekali aku nampak ponggong... huwa.... ADA OWANG RUPERNYER....
I wonder... naper dia ber position begitu di tandas duduk tu? apa sedang dia lakukan? Erk???!!
Pastu apa lagi... aku dengan segera blah dari tandas tu...
Hish hilang ilmu aku... seb baik aku dah habis exam... ekekekkeek...
Mesti korang pon penah ada pengalaman camni kan? kan? kan? kan?...
nota: rezeki masing-masing.

6 comments:

arsaili said...

errrk!!

nAt aka nAtsumi said...

tahu tak per arsaili... sueh 44 hari lor... ekekekek!!

Fozalin said...

ekekeke wei nih bkn rezeki laaa ....... wakakakak

nAt aka nAtsumi said...

tengah ketawa guling2 nih!... :))

pu3nemo said...

org tu tgh wat postion cmne??eheheheheh

aku said...

dia tgh menonggeng bukak kepala paip.. huk huk huk..