Monday, November 5, 2007

Erk: IKAN lagi?


Just nak bagi tahu... Aku ngan Sham sekarang ni tengah mabuk... MABUK!!..ngandung ker?

ekekekeke... tak ah...

MABUK BELA IKAN.

Kat gumah plak..

Aku ada koleksi ikan Kaloi, 2 ekor Ikan Kelah, 2 ekor AngelFish, Sekor Oscar, lagi 2 ekor aku tak tahu ikan apa? ekekekkee...

Angel Fish je ada nama... sekor tu Norma... Sekor lagi tu Suri... ekekeke..

Ada dialog tersembunyi...anak buah aku yg Yaya tu bersuara...dia baru darjah satu.

Yaya: Acu... ikan tiga segi ni (angelfish) asyik rapat-rapat jer... berdua je?

Aku (Acu): Haah la... ok lah.. Yang Silver tu Acu... nama dia Norma. Yang Hitam tu Acu Sham... nama dia Suri...ekekek..

Yaya: ?????? (confused)

HAHAHAHHAAA.....

4 comments:

^::redZ-Ziaf::^ said...

erm....perbualan antara acu dan anak buah nya itu seswatu kan.....hurm

ape2 pun...semoga kekal bahagia selamanya

tapi kesian yaya...kenapalah bagi stetmen yg konpius kan dier...msti muke dier kiut dok pikir ape lah yg acu aku ni cakap kan

+)

nAt aka nAtsumi said...

hhahahahaaa... yaya memahami...ekekek

tq doakan kan nat...amin

arsaili said...

sama cam yaya gak...confused $(@*&&*^%$..apa pun semoga berbahagia..uhuhu

Zana Sadri said...

mak sedara yg ampeh. muahahahaha....

kalo ikan tu aku yg bela... mmg selamat la... seminggu je kot. pastu arwah. hehehe...(punya la malas membela menatang)