Tuesday, November 13, 2007

NEW BORN: Zana dapat baby boy!

Tahniah ShaZana...

Setelah dapat nombor tepon
Zana dari Fozalin semlm.. aku terus tepon ler member satu sekolah satu kelas aku nih... (jumpa dia waktu aku merayap dr satu blog ke satu blog- cam jejak kasih)

Dengar suara dia sihat jek... alhamdulillah. Aku tanya dia camne? Dia jawab.. huwa... rasa mcm lepas ni kene tunggu 3-4 tahun baru leh beranak lagi... ekekeke..

Aku biasa dengar dialog nih. Tapi kaum ibu ni tak pernah serik sebenarnya mengharungi saat melahirkan anak.

Zana selamat melahirkan baby boy seberat 2.7kg kul 2.51 petang pada hari Jumaat lepas 9 Nov 2007 bersamaan 28 Syawal 1428 kat Selangor Medical Centre.

Aku pun nak gak baby boy... huk huk huk...


Terima kasih kat Elin sebab bg pinjam gambau... ekekekeke... (jgn mare ah...).

Nama baby Zana? hmm... as at yesterday afternoon.. lom dpat nama yang sesuai lagi. ekekeek..

nota: semalam kisah kawen.. harini kisah beranak plak.. hehehe..

4 comments:

pu3nemo said...

akk ngandung la lagi.. mana tau lh dapat bby boy lak..ehehehhe

arsaili said...

bertambah rakyat msia dan umat Islam..alhamdulilah

Waliz said...

nat pun boleh dah tambah sorang lagi ape...

nAt said...

>>pu3nemo.../ arsaili/ waliz

mmg nak tambah pon... usaha!!! ekekke