Thursday, January 17, 2008

Ohama mean Family...

Salam sejahtera semua.. UjangMd sorry lah yer semlm tak terupdate sbb bz n malas.. ekkeke..

>>> kepada cik iron vampire yg minat ngan pak mertua Nat nyer kembar, harap mahap gambau dia takde dlm simpanan nat... ekekkeek... layan jela nengok rupa-rupa ahli keluarga Nat yer... Perkenalkan...


Ini my Along. Kakak sulong aku.. anak pertama emak aku.. ekekek..Nama dia Tilah. Dia nilah yg panggil aku Ucuk!! huhh!!

Ini plak Abang Ngah aku dengan family dia. Along aku sebok menempel jer... Along aku single!Nama abg aku Firdaus. Nama wife dia Yati. Abang aku ada 3 hero. Hero sulong yg belakang Along aku tu nama dia Mohd Zabir. Hero no 2 Mohd Zakhir, 'debok' aku panggil dia. Hero yg bongsu nama dia Mohd Zulfah. Zulfah dgn debok ni lah aku suka layan diorang nyer teka teki!

Ini sapa lagi? Aku la... (hai pipi saper lah yg tembam semacam tu..?) Tasha nyer baju tak sama ngan kitorang. Sebab dia je ada baju baru..aku ngan Sham tak de baju baru pon... plus bulan puasa aritu kan abah aku baru je meninggal dunia...

Aku suka gambar ni... Zulfah ngan Tasha cam adik beradik je.



Ni lak Abang Lang aku dengan wife baru dia. Nama Alang aku Khairi. Alang aku ni duda anak 4. Baru kawen buat kali kedua dengan orang Felda Kratong, Pahang. Isteri dia nama Siti. Siti ni lagi muda dari aku. Boleh? ekekek.. naper Alang aku pakai spec tu? sebab dia rabun sama cam aku jugek!! tapi Alang aku rabun sebab accident motor!!

Ini plak gambar Makcik aku, Tasha, 2 orang anak Alang aku dan Zulfah. Anak Alang aku yg senyum tayang gigi tu.. Yaya dan Aqila.

OK DAH HABIS.... chow.. nak wat keje ...

5 comments:

waliz said...

Keluarga bahagia SINGER...!

nAt said...

MEMANG BAHAGIA SINGER SINGER ITEW.. EKEKEK !!! :D

Zana Sadri said...

tembamnyer gambar mama tasha ek. Tehehehe..

Larikkkkkkkkkkkkk

(tu jeles la tu alang dia kawen org muda umur pada dia tu.. wakakakaka)

Jie said...

salam kenal semua........


nat..nampak tak ni..

kakjie dok lambai2 dgn derang tu...

hai...!!!

fatia said...

Salam kenal. Tasha cute, mama nye lagi cute.