Wednesday, January 9, 2008

My First Love Story...

My first love!!


'dia' itu berkahwin dengan orang lain... mengikut kehendak mak pak dia... dia tinggalkan aku tanpa kata putus.. aku dpt tahu dia kahwin pon dr orang lain... boleh?? kejam kan?
abg aku nyaris nak pi pukul 'dia' tu.. aku tak bagi... ekekek cam citer hindustan la plak kan?
yelar aku bercinta ngan dia 7 tahun tau! dari habis sekolah!!
Aku kesal 'dia' takde pendirian. Tak cukup kuat untuk pertahankan aku ni pada mak pak dia.
Dalam keadaan frust dulu kan... aku kurus jek.. ekekek.. time tu aku duk rumah sewa kat Bangsar serumah ngan Kak Min.
Dulu aku penah kene ragut sekali... sebab balik kerja memalam jln sensorang naik bas... yelar dah takde sesapa nak dating kerja lah sampai lewat malam. Tapi dengan kuasa Allah aku selamat.. hand bag aku pon selamat.
Peragut tu sorang je naik motor.. dia sentap bag aku.. aku jatuh kene seret.. aku berjaya bangun time tulah peragut tu merasa penerajang sulong aku, terus dia terhuyung hayang bawak motor.. then apa lagi aku lari lah... huwa.. pengalaman ngeri!!!
Then penah kene langgar ngan motor.. sebab budak mengong tu tak nampak aku yg memakai baju hitam motor dia takde lampu!! tempat aku kene langgar tu 200 meter je dr rumah 'dia'.
Aku tak cedera apa pon.. calar-calar sket jek. Bila aku cerita kat Sham kan, dia kata aku berangan! huwa...

Aku bersyukur aku takde jodoh dengan 'dia' yg takde pendirian dan bertemu dgn Sham yang boleh terima aku seadanya.. leh terima family aku yg gilers belaka and kengkawan aku yg biols belaka... ekekekek... Lagipun Sham pun sama pengalaman cinta nya ngan aku...Love u lah Cheeky..
Still aku dengar cerita lagi... 'dia' tu dah ada anak sorang... lelaki...
Along aku jumpa 'dia' tu kat Uptown Damansara jual casing handphone!!! ceh!! I dont wanna kno!!

7 comments:

AziS said...

hehehe...kalau tak akak pun leh buka kedai henpon..akak jual top up dia jual casing henpon...kelasss gituuu......larikkkkkkkkkkkkka

50fifty's said...

tu la Nat.. syukur jumpe sham... kalau jumpe aku.. mesti akak bujang lagi...keh keh keh :p

waliz said...

dah takde jodoh nat..apa2 pun esti si sham tu 100 kali lebih baid dari si dia...tapi first love mmg payah nak lupa...same wth me isk isk sik...

zura lias said...

waah, akak leh dpt casing free..:D

Fozalin said...

alhamdullillah si dia masih lai 1st luv aku....... hehhehe

nAt said...

>> cikgu azis... aku tak suka meniaga... nyampah... tak suka!!!

>> alhamdulillah tak jumpa mung bro 5050... ekekekke

>> waliz.. sama ker? mmg susah nak lupa pon... parut masih nampak lom buat pastik surgery lagi... ekekke

>> zura... free bg pon tak hingin lah!! huhh!!

>> elin mmg bertuah... maintain it that way tau!!

Zana Sadri said...

1st love??

er.er.. aku rasa ko tau kes aku kot yana.. wpun tak clear in de water..ehekss...