Tuesday, December 11, 2007

RESULT!!

Salam semua. Sowie yer kalau ada yg tertanya-tanya apa dah jadi?

ni nak citer lah nih..

Pagi Jumaat tu Nat gi Hospital Pusrawi. Tapi rupanya Sham amek cuti teman kan Nat. Risau gak dia kat isteri dia ni ek? So gi ngan Sham ah.

Gi sana actually aku kene buat ultrasound. Result ultrasound tu tidaklah membahagiakan... huk huk huk...

Gi keje Jumaat tu tp tak sempat nak update blog.

Dr. tu suh aku jumpa Pakar Sakit Puan lak. Buat appointment for Monday 11.30am to see Dr Adilah kat Hospital Pusrawi.

So, aku sampai opis. Settle kan GL dr company segala bagai sebab Monday pepagi aku akan terus gi Hospital Pusrawi.

Sejak dari tu lah aku ni berdebar jer...

Hari Sabtu lak... pagi2 lepas bekpes gi mandi manda air terjun kat Uluyam. 10 minit je dari rumah aku.

Then tengahari gi rumah makcik Sham. Sepupu Sham bertunang. Aku follow je ler.. bwk la MIL sekali kat Serdang.

Malam plak gi jenjalan buang masa naik kereta sambil tunggu kul 11 bola start. Sham gumbira tgk Liverpool kalah.

Aku tak campur ah...ekekke...

Ahad plak hari berehat di rumah.

Malam baru balik Kepong umah MIL. Aku sakit kepala... mungkin sebab terlalu memikir..

ISNIN PON TIBA!!!

Pergi Hospital Pusrawi. Tasha ikut.

Dr Adilah yg sungguh lemah lembut.

Dimulakan dengan salam......

Dr Adilah tu kata...

Pada pemerhatian saya .. semua nya normal.. ok!! Mazliyana boleh minta pendapat pakar lain kalau nak. Tak semestinya saya sorang. Tapi result dari scan cara ni adalah accurate.

Kita jumpa sekali lagi pada 17hb depan...

Di akhiri dengan salam jua....



Aku sakit apa? korang teka lah yer... hehehe..
Apa yang aku rasa pasal result ni? Aku rasa lega... tu satu.. keduanya aku confused.
Tunggu plak result scan 17hb. Semoga semuanya ok. Amin... Doakan nat yer..

7 comments:

mr. lee said...

kakak. suda check bahagian otak ka? haha :p

nAt said...

sepet... otak punya part Dr kata ada longgar sket... sebab itu budak nakal la...

waliz said...

alaaa sakit orang pempuan la ni?
kalo dr dah kata ok tu jgn memandai nak tambah2 nat oooii..
tp ok gak dapatkan second opinion...
mana tau..kan kan kan...
take care sis...

zura lias said...

erkk..x pahamm..leh akak explain sakit apekah ini?x paham..x paham..hikss...

aRa said...

Tak paham gak..Sist,u pregnant ke?? I pun dah mcm zura kat atas ni..Tak paham..ehehehe..

azis said...

wat saspen le tn umh ni...
ckp la p wat scan pe

nAt said...

mmg saspen pon... alah scan untuk sakit puan la... abdomen/pelvic..

akak tak pregnant ara... tgh usaha nih...

doa korang semua yg akak pinta... semua 2nd scan ni ok... huk huk huk...