Wednesday, December 19, 2007

HEPI BESDAY COOKIES MONSTER!!

First thing in d morning aku sampai opis ni, aku gi melawat blog adik gilak aku yg sorang lagi ni... Wish dia hepi besday. Dia yg kejauhan n tengah demam sekarang ni. Aku doakan dia cecepat sihat.

Aku tak risau sangat sebab dia kata daya lawan penyakit dia sangat hebat macam naruto.. gagagaaga :D (tiru style dia gelak ma!)

Dia tak ikhkas wish aku punyer birthday aritu.. aku pon tak berapa ikhlas gak wish dia punya birthday. ekekeke... budak comot nama sama adibah nor!!! (mampos aku!!)

Aku tetap doakan dia sentiasa dilindungiNya dan dikurniakan RahmatNya serta diberkati. Semoga dia tak selalu sedih n hepy selalu. Semoga bahagia itu menjadi milik Adib Saiful aka SEPET aka COOKIES MONSTER!! aka Budak COMOT!! kalau tak harini, maybe esok, lusa thn depan ker sebelum dia mati. Mungkin Nurafifi boleh melembutkan hati dia.

Semoga dia cepat kawen leh dapat anak comel mcm Nurafifi... ekekekek!!

Azam tahun baru Sepet ialah ... jeng! jeng! jeng!
"azam baru Adib - menjadi power rangers yang berjaya menghapuskan semua rasaksa yang mengganas dan suka mencuri ice cream di bumi!!"

gagagagagagagaga.... what ever lah adib!! HAVE A WONDERFUL 24th COMOT BIRTHDAY!!! okek!! Take care! Makan ubat demam ok! Jgn makan ubat nyamuk plak!!


4 comments:

waliz said...

hapi besday sepet...(berapa kali nak ucap daaa)...sama la kita..tak ikhlas jugak...hehehe

nAt said...

wish je byk2 kali sis... dia dah 42 thn sebenarnya thn ni... 24 tu purak2 belaka...

aRa said...

Agagagaga...24 pepura ke????waaa..takut... ;p appy bday sepet...walau tak kenal...nak wish gak...

Anyway...Selamat Hari Raya Aidiladha Kak and all ur readers...

A Z R A said...

Happy Birthday Sepet....hope you'll be one hell of a Power Rangers.....which colour? hahahaha...;D