Thursday, October 4, 2007

MY BEST FWEN WEDDING.... NORAL IZLEEN

Nat buat entry ni sebab... Nat wendu sesangat kat si Leen nih..

Ni gambar kawen dia tahun lepas. Nat tak dapat hadir. Sebab Nat kene gi training. Sedih tau!

Nizam, suami Leen ni adalah sepupu Leen yang jugek cinta monyet Leen. Kira Leen ni admire kat si Nizam ni sedari kecik lagi... sedari zaman sekolah.

Diorang penah break... tapi akhirnya... love win it all...18 November 2006 on Leen's birthday.. diorang bersatu...leen tgh pregnant :)

nota: nat buat entry ni pon untuk zana sadri yg sekelas gak ngan nat. Jumpa balik kat dunia blog...

5 comments:

Zana Sadri said...

wawawa..chantik n chomel merpati dua sejoli nie.. comey jek.

punya ramai yg bekenan ke dia last2 sepupu gak disambonyer!! hahahah..
lawak la leen.. tapi mmg betul kan. klau dah jodoh takkan kemana..;)

lamanyer tak jumpa kengkawan skool.. windunyerrrrrrrrr :D

thnaks yana. :)

nAt aka nAtsumi said...

wekam wekam...

jumpa time raya je la....jemput datang wumah yer... bwk kueh raya skali tau...hehehhee

Waliz said...

Nampak grand jugak wedding ni..mcm wedding of the year..semoga bbahagia ke anak cucu..

nak ucap selamat hari raya ..lama lagi..selamat bebuka pose je lah ye nat..

eddyra said...

kalau lah dia orang ni tahu seronoknya kahwin, dah lamaaaa dah agaknya mereka ni kahwin kan..

Noral Izleen said...

Hai Yana.
Aku tengok blog ko.
Aku pk2 sape yang letak gambo aku dalam blog dia.
La rupanya ko ke?
Pe cite sekarang ni?