Monday, October 29, 2007

Hari Isnin yang Nyaman....

Salam semua kengkawan...

Harini kan.. kat opis aku ada buat sambutan hari raya. Buat kat KLGCC KualaLumpur Golf & Country Club.

So, seawal pagi lagi masing-masing datang kerja dengan baju raya masing-masing.

Baju raya aku, yang tak siap tu... baru semalam siap. Akhirnya! Warna perfel! Huhuhu... So karang dlm kul 12.30 tgh aku akan segera gi ke KLGCC dengan adik-adik ku... Oshin, Liza, Ekin dan Farah. Farah drive... Majlis berakhir sampai petang. So terus balik aje nanti...

Tapi rasanya aku balik opis balik kot... paper pun aku kepilkan sesuatu untuk tatapan korang semua.


SILA SCROLL KE BAWAH...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Ni gambar aku ngan arwah mak aku.
Mak aku lepas buat satu major operation.. Coronary By-past.
Waktu ni aku masih sekolah lagi. Form 5 kalu tak silap aku...

4 comments:

Zana Sadri said...

Ya kawan2..tgkla mukanya yg sepesen amy mastura itue...

wakakakaa..

Larikkkkkkkkkkk!!!

(ada org tu kan... marah gile org ckp cenggitu dulu...:P)

nAt aka nAtsumi said...

alamak... malu den....


kejarrrrrrrrrrrrr.....zana yg tengah sarat....

(mesti lari tak laju kan?)

Fozalin said...

haah la ade iras2 amy mastura.... kejar jer si zana yg mmg dh x larat tu ekekeke

nAt aka nAtsumi said...

ekekeke.. elin, dah dpt kejau dah.. tangkap kat YM jek... huhuhuhuh

semput dia lari sampai pucat. hehehhe..