Wednesday, August 8, 2007

OH ABAH!!


Macam mana yer Nat mulakan? Abah Nat harini dimasukkan teropong untuk melihat ke dalam bahagian perut. Doktor ada meminta kebenaran kami 4 beradik untuk mengambil air tulang sumsum abah. Huwa.... sungguh menyedihkan. But still tunggu keputusan teropong hari ni lah. Nat pening! Dilema! Kak Jie tolong lah bg pendapat dan nasihat untuk Nat ni!

Abah masih bertanyakan... mana Natasha.. kenapa tak bawak? huwa....


'tots for today'

6 comments:

nadzeem said...

siyes ker nk kena amik air tulang sum sum??

bukn mende tuh kena pikir byk kali ker??
sbb saye ader pengalaman bout dis amik2 tulang sum sum nih..

kena pikir btul2..

nk izinkan or tidak...

KhaL said...

kalau boleh biarlah nak ambik air tulang tu jalan yg paling akhir sekali. apa2pon khal doakan abah nat sihat. tabahkan hati ye nat :)

Jie said...

owh Nat , dlm situasi ni kita tgok dulu...dulu kakjie doc minta izin nk operate bapa tu, kita org tak setuju..ye lah dia dah 80thn...

nk ambil air tulang sumsum ni mmg perkara serius... tunggulah apa keputusan teropong tu..


kalau boleh, tanya abah Nat sendiri, tanya keputusan dia sebab dia pun brhak nak bagi pendapat juga

Shahh @ Jaja said...

kalau ada ubat cara lain it better gunakan cara lain... tak bape best arr amik2 air tulang sum2 nie..

nAt aka nAtsumi said...

>nadzeem
siyes lah tu nadzeem. tu yg Dr minta kebenaran tu... tgh pikir2 lah ni

>khal
mmg nat nak elakkan pon.. tapi kalau terpaksa camner? huwa...

>kak jie
abah nat umur 67 thn. abah nat ni dah tak berapa dengar (pekak). so, memang nak tunggu result teropong tu dulu. Kitorang adek beradek kalau boleh nak elak benda ni. Nat rasa abah nat tak mampu nak tahan sakit kalau kene amek air tulang sumsum tu. nat takut dia bertambah teruk.

nAt aka nAtsumi said...

> shahh @ jaja
mmg tak best pon... nat akan usahakan...

to all... doakan abah nat yer...