Tuesday, August 21, 2007

MARI MENDERMA UNTUK ANAK YATIM

"THE COMPASSIONATE SQUAD"
The Faculty of Office Management & Technology
University Technology MARA Malaysia
40450 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.




Salam kengkawan,

Cuba lihat logo di atas! Cute tak? hehehe... We Care, We Love!!

Nat sekarang sedang menjalankan projek amal untuk subjek Event Management yang akan diadakan di Uitm Shah Alam, Fakulti FPTP.

Kami Compassionate Squad sedang mengutip sumbangan untuk anak-anak yatim dari Rumah Penyayang Bestari, Kampung Sungai Buaya, Banting, Selangor. Yang terdiri dari mereka yang berumur 9 tahun - 17 tahun.

Kami mengalu-alukan derma dalam bentuk wang, buku (pekse tak lama lagi!), pakaian (nak raya nikan!), canned food dan apa-apa yang lain-lain yang sesuai untuk diderma kepada mereka ini.

Jika anda berminat untuk berbakti serta menambahkan pahala kengkawan semua, sila email kepada Nat hasrat murni anda itu ke email address ini:-

Jangan lupa sertakan nama dan nombor telefon untuk Nat hubungi segera!

nota: menghulur tangan meringankan beban....

4 comments:

KhaL said...

hulurkan tangan, ringankan beban
sama² membantu insan yg memerlukan
:)

Jie said...

Nat, tak de no akaun ke..terus transfer direct dlm akaun tak leh ke...segan lah bg kt sini.

Buku² tu yg mcm mana ye...?

nAt aka nAtsumi said...

saya dah email kat kak jie... the details....

senjahati said...

salam nat selamat petang..

selain bantuan yang nat naytakan tu..apalagi bnetuk bantuan lain? buku-buku tu yg macamana plak?