Tuesday, August 14, 2007

MINTAK TOLONG!!!!


Kepada kengkawan kat blog ni sesiapa yang terjumpa dengan kereta

Jenis : SATRIA GTi
warna : Silver
Plat No: WJA 2778

Kalau jumpa sila hubungi balai polis berdekatan sebab kereta ni kena curi pagi tadi dekat Kampung Pandan.

kesian kat kawan Nat tu....tolong ye kengkawan.

Sekian, terima kasih.


4 comments:

iEn said...

kampung pandan tang mana?? aku kat perak nieeh.. dah report plis belom??? mintak diorang wat observation

KhaL said...

bodohla hantu² durjana ni. cam xde cara lain nak cari duit ke? nat, kalau ade pic lagi senang nak sebar. apa²pon doakan kete kawan nat tu jumpa balik. amennn

Jie said...

Nat, dh wat report kan?

Kak Jie ada pengalaman hilang keter ni Nat, storm kakjie WKU 4114 hilang...sethn baru settle..claim insuran.

Bln 3 ari tu kakak ipar pula hilang Honda CRV kt Ampang, 3 bln claim insuran...

Mmg susah la nk dpt blk kalo ilang ni Nat...berdoalah moga hantu² tu tertangkap..rasa Kak Jie ni geng sama yg curi keter kakak ipar kak jie kot...Ampang & Kg Pandan bkn jauh pun..lagi pun opis dia mmg kt Pandan jaya.

Dan lagi..keter hilang dlm garaj dpn umah..siang² hari buta...tuan rumah ada dlm umah...lagiiiiiii.....teruk!

nAt aka nAtsumi said...

>ien
kat perak pon takpe ien. manalah tahu dia on the way nak gi batam singgah Perak dulu ker kan? dah report dah..

>> khal
amin... thanx khal. cian kat kawan nat tu!

>>>kak jie
dia dah buat report dah kak jie. member dah lah nal kawen, sijil nikah pon kat dalam keter gak.. siap dengan photostate copy geran. Hilang depan umah lah ni kak jie.