Thursday, August 30, 2007

50 TAHUN MERDEKA!



Semalam Nat tengok bola (depan tv jek) Malaysia lwn Myanmar. Panas siut. Terkejut Tasha satu rumah menjerit bila Malaysia score goal.

First half player kita main keras. Second half, player Myanmar plak main LAGIK kasar. Yelarkan... time tu diorang kosong lagi. Berusung keluar player kita. Adatlah tu kan.. seb baik tak gaduh! 5050 siap gi stadium siap bawak botol air tuh! (nak buat apa yek? hehehehe!) sapa biasa gi stadium tengok bola, mesti dia tahu!

Papen pon padan muka player Myanmar no 4 dpt kad merah!
Malaysia menang 3-1!!!!

nota: malam ni gi tengok bunga api (depan tv) hehehe.. SELAMAT HARI MERDEKA!!!

6 comments:

Roshatika said...

nAt, Akak rasa pemain kita bukan keras tapi agresif, kalau nak tengok yang lembik bagilah pemain senior.....

Lagi satu masa piala asia kat stadium bukit jalil, di pintu masuk akak tidak dibenarkan bawa masuk air botol tapi kat dalam stadium di jual berlambak.

50fifty's said...

Ha ha ha... Nat aku bawak air nak minum la.... aku tak jahat la, nakal je sesikit.. tapi melayang gak la botol tambah lagi bila hanset member hilang time berebut beli tiket ngan budak Myanmar... Padan muka budak Myanmar yang kene balun tu.. kurang ajar sgt.. nasib polis hantar K9... kalau dak lagi teruk die kene... Selamat Hari Merdeka..........:)

iEn said...

slmt hari merdekaa..! salah sat penghargaan yg diberikan pada negara.. hehe

KhaL said...

hehehe kad kuning cam daun gugur dari pokok. lawak siot. pemain mesia lak sorang2 kene hangkut kuar

nAt aka nAtsumi said...

kak tika<< hehehe... lebih kurang gitulah kak maksud saya.

5050<< mengaku nakal takpe.. jgn tak ngaku... cian member u hilang handphone.

iEn<< hadiah untuk hari jadi malaysia yang ke 50

khal<< cedera parah pon kalau menang jadi juara harumkan nama negara.. apa lah sangat kan khal. cuma sekarang takut sudden death cam kes baru2 ni.

Jie said...

oooo Nat...stadium shah alam tu mcm rumah kami musim bola...kakjie masa Along umur 3-4 bulan dtg stadium shah alam tu ..masa perasmiaan pembukaan awal thn 1993 kot.

Tp masa final M'sia & Myanmar tu tak dapat tgok, ada hal keluarga yg perlu diuruskan.