Wednesday, April 9, 2008

Kisah LRT Putra Lagi

Pagi tadi aku gi kerja naik Putra.

Pastu.. kat stesyen ntah aku tak pasan..

Pasal aku tidor sambil berdiri...

Terselit kat tepi pintu tu port aku..

Ada mamat gemuk pendek nih try to push in...

Nak gak menyempit masuk...

Ape ko buta ke rabun LRT nih dah macam sardin bro...

Peh tu dia siap membebel plak...

TU MUAT TU... KAN MUAT TU.. ADA RUANG APA?!!!

dengan bangang tahap aura laga ungu!!

dia pijak kaki aku siottt!!!

poyostos tul lah mamat nih!!

Then apa lagi aku sound lah dia...

Wei, ada ruang, ada ruang... !!

Yang ko pijak kaki aku apa hal!!

Yelar bagi lah ruang...

Nak bagi ruang camne kalau dah packed!!

Stupid!!! aku kata dia..

Sambil aku jegilkan kan bijik mata aku nih!!

kat muka dia...

Dia leh cakap.. MOTHER F***ER

Terkejut beruk aku nih!!

Aku pandang muka dia lagi...

Sambil jegilkan mata lebih besar lagik!!

Aku jawab.. Yes U are... Son of a B***h!!

Akhirnya dia senyap...

Aku yg sebelumnya batuk siap tutup mulut segala...

Since dia menyembit depan aku....

Aku batuk lepas selamber badak aku je dekat muka dia!!!

MUAKAKAKAKAKAAKKA........

Yer semangat tudung MERAH...

kebetulan aku pakai tudung merah...

Maybe membuatkan aku cepat marah....

He never say sorry...

In fact, dia persalahkan attitude org Malaysia..

Aku rasa dia warga asing kot...

tapi kenapa sontot jek.. tak tinggi pon..

Tolonglah jgn jadik cam mamat nih...

Dah lah ko tu menyelit kat gerabak yg sesak barat!!

Plus ko membebel plak..!!

Ko bagus sangat ker?!!

Kalo bagus sangat, ko drive lah gi kerja..

Bangun awal2 pagi kalau taknak sesak!!!

Stupido!!!

Geram aku... dah lah aku batuk plus tekak aku sakit!!

Semoga dia berjangkit batuk aku yg teruk nih!!

Hik2 jahatnyer aku...

Dah tu saper suh menyempit...

ekekekekkeekek.... jahat ke aku....

Tak kan.... nakal sket jek kan... ekekekek..

Ok chow!! Salam...

4 comments:

Fenridal said...

See Please Here

hUmmY said...

hahahaha!

mmg plg benci kalo lrt sesak..

org b'asak2 gak nak masok!

salu jd mangse time nak kua!

kompem2 tetolak masok dlm balek!

ase cam nak tumbok je perot sekor2!

marah btol!

serve him rite!

igt de soank ley maki!

ne la dinamekan gurl power!

muahahahahaha!

*celet ngan nat!

>:)

azis said...

erkkk...nape akak mesti de prob dalam lrt???? hehehe...larikkkkkkkkkkkkk

Zololkis said...

See Please Here