Friday, March 28, 2008

Tasha Dan Tudung

Dah lama tak tempek gambau Tasha anak dara ku ini dlm blog ku ini.

Korang layan lah yer... Azis n Waliz wendu kat I yer... hehehhe...

Sekarang ialah waktu kritikal.

Assignment nyer, quizzes nyer, common test nyer...

So aku tak lalu nak update blog nih!

Plus malas gak ler...

Kalu rindu sebutlah namaku.... ekekkeke....

Ini gambau Tasha yg bertarikh 10 Mac 2008.

Dia baru lepas mengemas almari baju aku...









Ini lak gambau anak kucing aku yg terbaru.... Ara... ada suka kah? hehehhe...

Sekarang tinggal 4 ekor jer... sekor dah bagi orang....

Lagi 2 ekor ada org booking...tapi lom ambik lagi...


6 comments:

Jie said...

eee..tomeinya ...pp dia nk tium2 je
kakjie suka kuceng..tp tak suke nk bela..:p

hUmmY said...

comey gile tasha!

ahahaha~

kidnap bule nat?

*kekelip mate!

;;)

azis said...

manyak yer anak kucing tu...pe nama pulak tu yg diletak???hehe
tasha comei la...mama die mn? good luck & buat yg terbaik yer utk exam (pesan khidmat masy drp cikgu AziS)...wakakaka

waliz said...

eeee comey nye tasha..mcm biasa comey mcm auntie waliz...and kalau takde org claim anak kucing tu..namakan sekor waliz...jgn lupa natttt....kikikiki...

Princess Redbloodsnow said...

eeeeeeeeeeeeeeee..tomei nyer nyiau2 tuh aaa
z pown ade gak anak tucin kak
hehe..tp satu kaler jek sumernyer

haipppp!!!

eh kak nat
cute nah aaa tasha bertudung tuh
baru pestime z nengok muke tasha taw


:D

Akinogal said...

SECURITY CENTER: See Please Here