Tuesday, February 5, 2008

Orang Gila..

Selamat hari hari kengkawan...

Pagi tadi aku gi kerja kan dengan abang aku naik motor.. merempit.

Dia campak aku kat Daya Bumi sebab dia nak menghala ke Istana Negara.

Aku nak gi KL Sentral lor..

So aku kena menapak ke Stesyen LRT Putra Central Market.

On the way nak ke LRT Putra tu... kan...

Ada nampak dah "orang gila" nih!!! Lelaki. pakai siglet ngan suar tight biru..

Dulu waktu aku lalu situ kan... aku tak tau kenapa dlm reramai orang yg lalu kat tepi jalan tu.... aku jugak yg nak disergah nya...

Korang agaklah apa yg berlaku harini...? ekekekke

Ya... tepat sekali...

Sekali lagi... dlm reramai yg lalu depan dia kat tepi jalan tu....

Aku juga yg dia sergah...

TAPI

Kali ni aku dah tak terkejut dah... aku dah agak dah.. walaupun aku buat muka berani dan relax lalu depan dia...

Dia tetap nak sergah aku...

MENGAPA?!!! aku tak paham ler...

huwa.....

6 comments:

mikaounik said...

nasib baik awk tak di apa2 kan oleh org itu..
take care yeaahhh :)

50fifty's said...

sedara kot... kah kah kah.. :P

nAt said...

>> MIKA... ORG GILA TU.. SUKA SERGAH JER... DIA TAKKAN APA2KAN KOT.. SEBAB RAMAI ORANG... HUWA.. TP DIA SERGAH NAT GAK.. HUWA...


>> BRO 5050.... U AH... I "DUSH!!" U
BARU U TAHU..

KMIN said...

kata org berbaju singlet dan seluar biru dlm ati " walaupun rupamu tak ku kenal...lubang idung mu tetap menjadi pojaan hatiku!!" lagipun..bukankan ada bau-2 bacang?? dr bangsar sampai ke cm ye die jln...konpom die suka kat cumi...

nAt said...

KAK MIN... BETUL LA.. DIA ORG GILA YG SAMA... BARU INGAT.. DIA SERGAH CUMI N CIKI WAKTU BARU BALIK DATING DULU..KT BANGSAR!! KOMPLEKS NIAGA TU...

WAH SEKARANG DIA DAH TUKAR PORT LA.. MESTI ORANG BANGSAR UTAMA NGAN DATARAN MAYBANK RINDU NGAN DIA.. EKEKEKEKEK...

SUNGGUH TAK KU SANGKA.. (seb baik dia tak tanya cumi dah kawen ke lom ngan ciki..ekekek)

AGAKNYA BETUL LA DIA INGAT CUMI LAGI EK? HUWA...tak sabar nak cerita kan ciki... ekekekke

Zana Sadri said...

ngahahahaha..ramai gak peminat ko dijalanan...

dia tau tuu.. ko yg selalu duk merambu kat bangsar tuh. ekekekee

sib bek dia lupa nak balik ke bangsar. kalo idok.. mau aku penah jumpa dia tuh.. hehe