Friday, May 4, 2007

Episod Pertama

Hm... harini Nat first time menulis di dalam blog sendirik. Hish rasa segan n malu lak. Nat tak reti pon.. ni pon main belasah.. pakai formula hentam sajalah! Nat bukannyer terror cam Ujang and mereka-mereka yg masuk BKS tuh! Saja sesuka je buat blog ni..

Esok opis Nat ada buat Bowling Tournament kat Flamingo, Ampang! Nat main gak.. akan ku bawa Natasha bersama. Mintak2 dia tak meragam.. tapi Nat tak kesah sebab Natasha ni kalau dah ngantuk tahap gaban.. bising hiruk pikuk pon dia leh tidor dengan nyenyak n nyamannyer.

Natasha Adilla Tido
Nat ni plak minggu depan nak exam. Buku tak bukak2. Tengok buku pon semata-mata kat dalam kuliah jer... sekarang ni kuliah pon takde sebab skrg ni exam week, maka buku pon tertutup. Dulu waktu bujang, senang nak study. Bila dah kawen n ada anak ni rasa macam tak sempat je nak study kat rumah. Ada je keje nak buat, tak pon Nat tido dengan Natasha. Bukan apa, Natasha tidor tak pakai buai.. so kene la jaga dia taknak dia jatuh katil. Tak pon sekarang ni dia dah laju sesangat merangkak plus memanjat, lagi lah haru.... huhuhuhu...
Ok lah... tu je nak citer buat harini.. Jumaat yg indah. Esok gi bowling, Ahad relax kat umah....Nanti hari Isnin Nat nak blajar ngan Ujang bab2 blogging nih.. bye!

1 comment:

Jie said...

tasya.... slmt menghayun bola...jgn jadi Ratu longkang udah...semua anak kakjie pun tido tak pakai buai..lagi satu semua menyusu badan...senangnya tul bela