Monday, May 28, 2007

BEKAS TUNANG NAT!!





Ini lah bekas tunang Nat yang kini sudah menjadi suami ku tersayang HISHAM AZIZ. Perut ada BxRxI sket semenjak dia berhenti dari main bola sepak untuk MAA FC. Dia penyokong setia MUFC dulu, kini, dan selamanyer kot. Tidak pernah dia berpaling walaupun MU tak masuk final. huwa...


Ini gambar Nat sekeluarga kat Genting on my birthday. Hubby Nat memang tinggi dari Nat. Bukan bermakna Nat rendah, tapi cuma Nat yang tak sama tinggi ngan dia je... ahaks..



Ini pulak gambar dia kat Swiss Garden Damai Laut Lumut (Family Day 2007). Dia tengah tunggu giliran nak berlari dalam guni... Nat time ni dukung Natasha da...


Ha... ini pulak gambar dia tengah control bola tenis jangan bagi jatuh (games kat Family Day, Guoman PD 2006). Yang badan semangat sket tu kawan baik hubby Nat, Basha, nama dia. Tapi Nat selalu panggil dia Basha Sandha.. huhuhu... :)


Sekian.

Kerana diriku begitu berharga.

Jangan cemburukan rambut saya!

apa lah yg aku mengarut nih?!! ahaks..


  • To Khairi: thanx for that entry. Abg Sham (Nat nyer Hubby) sengih jer baca blog Khairi ;)
  • To Junkopile: den harap ekau pueh hati yo junk... huhuhuhu....



2 comments:

Ujang_MD said...

nat ko kan peurt suami ko pun ko sebut kan?? muahaha lain kali ko jaga ler perut dia muahaa.. tu lah kaum laki.. mengandung tapi tak kuar2 kan? hahaha

nAt aka nAtsumi aka Tasha said...

betul lah ujang, itupun kira kene buatan orang gak, buatan isterinyer... yelar, bila lelaki dah kawen dia dapat maid free sorang. huhuhu... maid ker aku? muahahaha...