Monday, September 10, 2007

Projek Amal Berjaya!!!


Nat sudah kembali... Alhamdulillah projek Nat berjaya. Feedback survey pon menunjukkan anak-anak bestari itew sangat berpuas hati. Semua penat lelah Nat dan The Compassionate Squad berbaloi! kami mendapat pujian dari wakil dekan fakulti serta Pensyarah yang menjadi pemerhati projek kami itew.

TERIMA KASIH TAK TERHINGGA BUAT KAK JUN CHEF DIVA YANG SUDI MENAJA HOME MADE COOKIES NYER!! KAK JUN MEMANG BEST PLUS VOGUE!! ;)

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA PENDERMA UNTUK PROJEK AMAL INI.

Semoga diberkati dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah serta bahagia dunia dan akhirat. Amin.

4 comments:

KhaL said...

bagusnya buat amal ni
teringin gak nak buat kalo ada rejeki lebih

junjs1102 said...

Adui...malunyer..apalah Nat tulih beso2 tu...isk isk...
alhamdulillah, succeed...lega akak, cookies tu ok..akak wat j tp x rasa pon..anak2 j yg mkn..ekeke....
abah nat camner? any changes?
hepi working!
psstt:laen kali jemput dtg umah lagi yer...

Anonymous said...

Askum....

Congrates for the program... smooth and clear.

saya khairool from RPB... nak salam sampaikan salam sume anak bestari to all abang2 & akak2 yang running program "we CARE we LOVE"

saya juga nak mohon maaf about the watch case... buat malu kami jer....

Tolong forwardkan message ni pada Nurul (photographer) untuk mailkan gambar-gambar program pada saya di yaezeed@yahoo.com..

ok...

nAt aka nAtsumi said...

khal<< buat amal mana yang termampu jer khal....:)

kak jun<< alamak chef diva tersipu malu. muahahahhaaa.... insyaallah saya akan dtg lagi raya nanti ker dengan TCS ... (puasa pon lom start lagi)

Abah nat still kat spital ampan lagi lah kak. :((


khairool<< Salam Khairool, thank you for the comments. We all also felt sorry and guilty for what had happened. Its beyond our control.

saya akan sampaikan salam itew kepada TCS "We Care we LOVe".