Wednesday, January 7, 2009

2008 yang lalu...

2008 yang lalu aku ...

aku merasa penat dan letih dengan

'orang2' kat opis lama aku

so called educated TAPI....

2008 yg lalu aku ...

joint government sector bulan jun aritu

so far so good... department aku

tidak begitu mengikut kasta dan protokol

yg menyebabkan birokrasi..

immediate boss aku pon best!!

big boss pon OK la... tp kalu dpt membebel!!

aku rasa nk nyorok bwh meja...ekekeeke

2008 yg lalu aku...

berusaha nk bagi tasha adik...

tapi lom gak ada rezeki

mungkin nak tunggu aku grad kot...

2008 yg lalu aku...

masih memegang title student...

setelah bertahun-tahun belajar

dari anak dara, jadi isteri, jadi mama

akhirnya tamat gak pengajian aku nih!

perghh... lotih woi... bukan sonang!!

2008 yang lalu aku...

gi kerja merempit ngan kawan aku

sekarang tidak lagi...

insyaallah aku bakal drive keter

cap haiwan ke PNM...

bila aku mula berani???

pikir lah sendiri.. huhuhu

Doakan aku yer, alah keter sejenis

sama cap ngan kete cikgu azis tu..

Ada byk kisah suka duka aku..

memang aku diuji pada awalnya

alhamdulillah berkat kesabaran,

kedegilan aku ni ada jugak gunanya

determination... guts...

Ok lah... bos aku nk menempek kat tempat

aku ni ha.... ceh!! da... nanti aku sambung

lagi merepek dan kerepek ku ini...

ps: i miss u lah umi n wan!!

8 comments:

5050 said...

Wa Nat... lama aku tak dtg sini.. dah abis belajo eh ko... igtkan GB... kekeke jgn mara aa... nanti kene jual...takpe la kene jual pun leh wat down payment kete... :P

Anonymous said...

yana , aku bangga dgn ko cos akhirnya, tgu graduate jer lagi. dlu ko kata kogemuk, mana ada gemuk ku tgk gambo. cun apa. aik jarang aku dgr si yana nie , humble heheheh..

azisazahar said...

tahun ni pulun arr wat adik utk tasya...hiks

nat-tuan umah said...

bro........

BG tu hape ek? gila bola ker? huhuhu... dah lama tak dengau citer mung!! aritu gi blog tp dah bungkus kene lelong... dah ada blog baru... bagus...

LINA - ANON...

wei, aku teka ni mesti nko lah yer... kalu salah tu sori ler ko tak bg nama... len kali bg name tau! aku pon bangga kat ko... sebab ko lah kawan aku pengawas sekolah yg sama2 main terup ngan aku dlm kelas ting. 4 vokey SEMENTAS... muakakakakkaaaaa... jgn mare ah...
P/S: AKU MMG HUMBLE APA? EKEKKE..


CIKGU ....

I MISS U LAH.... MANA KAD NYER TAK SAMPAI KAT TGN I NI PONG? HUWAA...
INSYAALLAH MINTAK2 USAHA AI BERJAYA UTK MENDAPATKAN TASHA ADIK... HUHUHU (tersipu malu...)

5050 said...

BG tu Berhenti Gagal Nat.... kekeke blog aku dulu aku dah bungkus... aku buka blog baru tapi hari ni aku xnak update sebab selangor kalah ceh...

iEn said...

amboih!!! pandai rempit noh haha

Superman Giler!!! said...

helo,nice cool blog dude,anyway sye nak jemput anda ke blog saya ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..erm jgn lupe linkkan blog ini yer,thank n bye

Zana S said...

alooo.... tahniah kerana berjaya grad!tak susah kan??? kira ko tereer lah abiskan blajar. tabik aku. :)
dan jugak... akhirnya.... bawak jugak ko keta sendiri. leh la ko merempit jumpa aku plak! ekekeke..