Wednesday, December 24, 2008

JEJAK KASIH

Salam.... lama gilers aku tak update blog kan...? huhuhuu....
korang tengok tajuk tu korang musti paham kan... kalu tak paham..
korang recall kat sini ha..-
http://nat-shamyana.blogspot.com/2007_06_01_archive.html

Aku dah dpt jejak tapak kaki Wan n Umi... sikit punya lama aku
tak jumpa budak hawau 2 orang ni... Umi dah beranak pinak dah...
aku baru sorang.... Wan lak under construction...

Umi sekarang kat Melaka... Wan still kat N9... Soromban...

Korang leh gi melawat blog Umi kat sini http://p3lilin.wordpress.com

Aku ada macam-macam kisah nak cerita nih!...

Pasni aku buat posting k... da....

1 comment:

azisazahar said...

hehe...akak comei dh update blog. tahniah dh hbs blaja :)