Wednesday, October 29, 2008

Raya sampai Deepavali..... ;)

Salam semua... huhuhu.. hakchuuummmm.... sorilah yer

rumah banyak habuk dan sawang...

Ni dia entry di bulan Syawal... ekekekekekek...

First raya aku gi umah mak mertua aku kat kepong..

Peh tu petangnya kitorang konvoi balik Ipoh

sampai kat Kg Sri Kinta, Ipoh tu dah malam... berehat

Esok nya kitorang gi Kuala Kangsar...

Natasha Adilla jakun nak naik bot seberang Sg. Perak!!!

ekekekekek.... korang layan gambau yg ada ni ek....


2 kali seberang Sg Perak.. huhuhu jakun sungguh!


Ayah ngantuk...


Tasha ngantuk lak... tu sepupu Tasha... Hakim (senget bahu- Tasha berat)


>> Raya kedua belah tengah malam aku sekeluarga je balik KL.

Emak n abah dalam undang-undang aku tak ikut balik.

Diorang ada byk agenda terancang...

Raya ketiga aku sekeluarga melepak kat ghumah...

basuh baju segala.. sambil sempat gi Giant...

soping duit raya Tasha.. Ops... terlebih sudah!!

>> Raya keempat dah ada agenda untuk ke Pontian, Johor

Umah aku punya biras lah!.

layan gambau ni lak... Kat Johor


Anak saper lah ni??


Time ni Tasha comel lagi.... dengan sepupu dia Syaira Nur Qamarina


Kuda plak!


Kat Tanjung Piai... tu.. nampak tak Singapore!??


Time ni Tasha dah comot dah... ekekekek!!




Ni Tasha waktu kerinduan- rindu basikal dia....




habis.....

6 comments:

iEn said...

wei! nak naik kuda gark haha!

utopia said...

hai salam kenal..
emm comel btol anak perempuan awk

etomyam said...

huih, dah besar dah tasha, lama x jenguk die

hUmmY said...

ahahaha!

kiut nye tasha!

AziS said...

lamanya tak tengok tasha...makin comeiii macam...

mama tasha yg comei :P said...

muncet>>

cian kuda tu... nangissss beraaa!!


>> utopia

salam kenal jugek... comel macam.... mama dia lah!!! huhuhuhu

etomyam>>

tulah bro naper lama tak jenguk? TAPI jenguk jeke? takde duit raya ke nak bagi?

>> hummy

kiut cam sapa lah agknya ek?? ekekekek..;)

cigu azis>>

makin comei cam ..???? ekekkeek cam mama dia lah! lh mau tanya.. :P